Lid worden?

Natuurlijk kun je lid worden van “Judovereniging Bavel”, maar misschien is het leuker dat je eerst een keer komt kijken naar een training zodat je kunt zien wat er zoal gedaan wordt. Je moet dit eerst met de betreffende judoleraar afspreken. Dit kun je het beste doen 5 minuten voor of na de les (zie Lessen voor de lestijden).

Denk je hierna “Hé, dit is iets voor mij”, maak dan met de betreffende judo-leraar een afspraak om enkele trainingen mee te draaien. Je hebt hiervoor geen speciale judokleding nodig, een t-shirt en een trainingsbroek is voldoende. En weet je het daarna zeker, geef je dan op via het inschrijfformulier. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Indien er plaats is kun je gelijk mee komen trainen, maar het kan ook zo zijn dat er een wachtlijst is. De judoleraar weet je hierover alles te vertellen.

Wat kost Judo?

Contributie   4-12 jaar   13-17 jaar   Vanaf 18 jaar  
Jaarcontributie 2017 € 139,75 € 147 € 170,50
Jaarcontributie 2017 inclusief wedstrijdtraining  € 198 € 208 € 233,50

 

 

 

De contributieperiode loopt van 1 januari t/m 31 december.

Het inschrijfgeld bedraagt € 28,50.Kleding

Je dient een origineel wit judopak aan te schaffen. Indien je nog nooit judoles hebt gevolgd, moet je bij het pak een witte band aanschaffen.
Deze kleding is verkrijgbaar bij de judoleraar of bij een goede sportzaak.

Judoka’s dienen een schoon judopak aan te hebben. Soms is het dan slimmer om je niet alvast thuis om te kleden, maar om je judopak mee te nemen en net voor de les om te kleden.

Judoka’s dienen tijdens training en wedstrijden aan het volgende te voldoen:

  • Geen sieraden dragen
  • Voeten en handen moeten schoon zijn
  • Nagels van handen en voeten dienen kortgeknipt te zijn
  • Bij lang haar dient haar bij elkaar gebonden te worden


Judovereniging Bavel